TYPOGRAPHY

TYPOGRAPHY

ART

COLOUR

COLOUR

EXPRESSION

POINT OF

POINT OF

VIEW

CORPORATE

CORPORATE

STYLE

PACKAGING

PACKAGING

DESIGN

LABELS

LABELS

IDEAS

OUTDOOR

OUTDOOR

DESIGN

EXHIBITION

EXHIBITION

DESIGN

PHOTOGRAPHY

PHOTOGRAPHY

CONCEPT

КРЕАТИВНОСТ

Да си креативен означава да обичаш живота. Можеш да си креативен само ако обичаш живота толкова, че да искаш да подчертаеш неговата красота, да желаеш да добавиш и още малко музика към него, и още малко поезия, и още малко танц.” - Ошо

КАЧЕСТВО

 “Качеството никога не е случайност; то винаги е резултат от високи критерии, искрени усилия, интелигентна посока и срочно изпълнение; то винаги представлява мъдър избор на много алтернативи.” - Уилям А. Фостър

ЦЕНА

 “Цената е това, което заплащате. Стойността е това, което получавате” - Уорън Бъфет

Печатна реклама

Печатна реклама

При нас дизайнът не е самоцелно изкуство. Независимо дали правим дизайн за вашата фирмена...

Прочети още →
Корпоративна идентичност

Корпоративна идентичност

От пазарното проучване, през стратегията за дългосрочно развитие на продуктовата марка...

Прочети още →
Външна реклама

Външна реклама

Можем да ви предложим оформление на вашата сграда, съобразена с рекламната ви...

Прочети още →
Фото и видео услуги

Фото и видео услуги

В нашето съвремие възможностите на технологиите са вече такива, че можете при първа среща да...

Прочети още →
Сувенирна и уникална реклама

Сувенирна и уникална реклама

Можем да ви предложим разнообразие от промоматериали - сувенири и подаръци.

Прочети още →
WEB сайтове и Интернет маркетинг

WEB сайтове и Интернет маркетинг

Достъпността до интернет услугите, актуалността на информацията и неограниченият брой потребители...

Прочети още →

Последни проекти

Тук можете да видите накои от нашите последни по-големи проекти. Те са от различни области на нашата дейност.

вижте всички наши проекти →
ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ

ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ

Проектиране на щандове на брандовете ALFAPARF, BES, ROLLAND, SAPHIR. Отпечатване на фолиата и винилите за щандовете. Изграждането на самите щандове - от екипът на Международен Панаир Пловдив. Благодарим за г-жа Елена Кристиано, управител на фирма "Christian of Roma Group" за удоволствието да работим по щандовете на марките, на които фирмата е вносител за България.

Фотосесия за фирма OLCOM - на 12.12.2012

Фотосесия за фирма OLCOM - на 12.12.2012

Официален вносител за България на марките LUMENE, IsaDora, Farmona и др. Благодарим за любезното съдействие на майстор-гримьор Минка Петрова. И всичко това нямаше да е възможно без красотата и елегантността на модела: Вержиния Маровска

Проектиране и изграждане на щанд за фирма DAVID POSTAL MARKET - октомври, 2012

Проектиране и изграждане на щанд за фирма DAVID POSTAL MARKET - октомври, 2012

За един от брандовете, на които фирмата е вносител - марката италиански професионални продукти за коса SELECTIVE. В посочените кадри можете да видите различни ракурси на проекта и на крайното изпълнение. Благодарим на г-н Давиде Кристиано - управител на фирма DAVID POSTAL MARKET за възможността да направим този щанд.

Последни публикации

(view all)
Posted on Дек 02nd, 2015
Докоснете се до магията на българското, почувствайте гордостта, с която красивата българка носи чудното съчетание от ба ..
Posted on Дек 02nd, 2015
 Първият български хайдушки календар е вече факт! Календарът „Хайдути“ за 2017 няма за цел да провокира носталгия ..

За нас

БОГАРА е  рекламна агенция, предлагаща цялостно, креативно и коректно обслужване.
Нашите предимства:

  • екип от професионалисти – дизайн, маркетинг, реклама, интернет, фотография
  • Печатна база офсет и дигитален печат
  • Индивидуален подход към всеки клиент

Можем да ви предложим рекламни кампании, максимално ефективни и съобразени с бюджета Ви.
БОГАРА е Вашият надежден партньор!

 Първият български хайдушки календар е вече факт!

Календарът „Хайдути“ за 2017 няма за цел да провокира носталгия към отминали времена на смелост, чест и родова принадлежност, а да събуди живия български дух и да раздуха огъня, който тлее в сърцето на всеки истински българин и родолюбец.

Календарът можете да закупите на нашия е-магазин: www.bulgarianroots.com

С това чувство ни заредиха нашите приятели от сдружение „Хайдути“, с които реализирахме календара посветен на хайдутите на България. За времето на снимките те ни показаха, че не просто вярват в идеята и каузата си – за тях тя се е превърнала в начин на живот и мисия към бъдещите поколения. Търсят, намират и възстановяват стари, оръжия, дрехи, информация и документи, които да покажат истината на тези, които искат да достигнат до нея. Откритите уроци в училищата целят да запознаят подрастващите с позабравената и не написана история и да предизвикат интерес към българските корени на всяко едно дете. В програмата на сдружението влиза възстановяване и откриване на паметници на българи останали в историята и в народния епос.

Благодарим на приятелите ни от сдружението, които участваха в снимките. Благодарим ви приятели, че ни направихте съпричастни към вашата идея, благодарим Ви, че сте Българи и помните българските корени!

От продажбата на всеки календар Богара ООД ще предостави по 1 лв. за осъществяване целите на Сдружение Хайдути - издирване, съхранение и популяризиране на българските история, традиции, обичаи, бит, култура и извори на национално достойнство, и за изграждане на паметник на хайдут Генчо в гр.Хисара.

Календарът е луксозно издание: пълноцветен печат. Отделните  листи /месеци/ са на 200 гр. гланцова хартия, покрита с лак за запазване свежестта на цветовете. Върху предната корица има 0.5 мм – 300 мкр кристален астролон, за да предаде на изделието завършен луксозен вид.

А за да има завършен търговски вид, всеки календар се поставя в индивидуална прозрачна опаковка от целофан, позволяваща да се виждат предна и задна корици. На гърба са отпечатани снимки на оръжия от XVIII-XIX век, собственост на сдружение "Хайдути".

В долната страна на календара е предвидена 4.5 см бяла ивица (продължение на задната корица) която позволява персонално брандиране и поставяне на рекламно послание или корпоративна идентичност.

 

 Haiduti Calednar2017 Page 13Haiduti Calednar2017 Page 12Haiduti Calednar2017 Page 11Haiduti Calednar2017 Page 10Haiduti Calednar2017 Page 09Haiduti Calednar2017 Page 08Haiduti Calednar2017 Page 07Haiduti Calednar2017 Page 06Haiduti Calednar2017 Page 05Haiduti Calednar2017 Page 04Haiduti Calednar2017 Page 03Haiduti Calednar2017 Page 02

facebook: bulgarianroots

SCROLL TO TOP