Пловдив 4003 ул." Васил Левски " № 12
С рекламна агенция „Богара” - работим вече - 7 години. Преди сме работили с други такива фирми от този бранш - но не можехме да намерим удовлетворение от техните услуги пълноценно - били то в сферата на дизайна или изпълнението, както и обратната връзка при общуването.
С екипа на агенция „Богара” - този проблем не съществува.
При задаване на дадена „задача" или идея - за реклама - във всичките и сфери - било то от визитките - минавайки през покани - рекламни подаръци – светещи реклами - каталози или каквито и нестандартни идеи да са ни хрумвали – които не са свързани пряко с рекламата и дизайна - те винаги са откликвали на нашите виждания и са ги изпълнявали - така както на нас ни се е искало или даже са ни давали полезни съвети - за по- добро реализиране на идеята.

Те са екип който работи не само със уменията си - не само с въображението си но и със душа и сърце - все едно рекламата или задачата, която изпълняват е за тях самите и влагат максимума от знанията си и артистизма - за да ни удовлетворят.С тях се работи с голяма лекота - никога не сме имали проблемите - за които сме чували от колеги и приятели че са имали със своите рекламни агенции.
Горещо препоръчваме тази агенция - защото който веднъж е започнал работа с тях - не може по никакъв начин да ги смени.
Надявам се да съм бил полезен с информацията за нашата
рекламна агенция" Богара"
Управител на фирма „Дейвид Постъл Маркет” ООД
Давиде Кристиано
Пловдив 22.03.2011

SCROLL TO TOP