Първият български хайдушки календар е вече факт!

Календарът „Хайдути“ за 2017 няма за цел да провокира носталгия към отминали времена на смелост, чест и родова принадлежност, а да събуди живия български дух и да раздуха огъня, който тлее в сърцето на всеки истински българин и родолюбец.

Календарът можете да закупите на нашия е-магазин: www.bulgarianroots.com

Прочети още...

"Девойко, мари хубава" - kалендар 2017

Докоснете се до магията на българското, почувствайте гордостта, с която красивата българка носи чудното съчетание от багри и очертания, с нашия великолепен календар, представящ автентични носии от различни краища на България. Носията за българина не е само дреха, не е само вещ и символ, тя е свята, като домашният олтар, огнището, земята, хлябът и вярата.

Представяме ви най-българския календар „Девойко, мари, хубава“, който е изпълнен с позитивизъм и усмивки. Нека пазим в сърцата си живи българските корени  и да предаваме традициите и фолклора на нашите деца!

Календарът можете да закупите на нашия е-магазин: www.bulgarianroots.com

Прочети още..

След 9-годишно прекъсване, над 100-годишната традиция на Роженския събор бе продължена от 17-ти до 19-ти юли 2015 година. Хиляди хора се събраха под открито небе в сърцето на Родопите за Събора на народното творчество и животновъдство "РОЖЕН 2015", който се проведе под патронажа на президента на република България - Росен Плевнелиев.

Прочети още...

Рекламирането е плашещо. Да похарчиш трудно изкарани пари, за да рекламираш без да знаеш дали това ще проработи си е страшно. Бизнесмените често се питат "Дали ще проработи?" или парите просто ще се похарчат и кой знае..?

 

 

 

Прочети още...

История на визитните картички
С повече от 300-годишна история, визитните картички са чудесен начин за представяне и размяна на контактна информация. Те се превърнаха в „карти за игра” в наши дни, които са посланици на своите собственици, украсени с благородни метали, изкусно гравирани и позлатени.

Прочети още...

Ако обмисляте печата на нов каталог за вашия бизнес или за друга цел, има няколко основни неща, които трябва да имате предвид. За най-добри резултати е необходимо да предвидите добре всичко.

 

Прочети още...

Маркетиговите специлисти и графичните дизайнери отдавна знаят, че цветовете играят огромна роля в успеха на всяка маркетингова кампания. Специфичните цветове са способни да предизвикат определени емоции в потребителите и по този начин да създават асоциации с марката и да мотивират покупките.

 

Прочети още...

Вероятно си мислите: „Справям се добре с продажбите и услугите в квартала, където имам лоялни клиенти. За какво ми е изработка на уебсайт? ” Всеизвестен факт е обаче, че всеки бизнес, голям или малък, трябва да има конкурентно предимство, ако не иска да бъде погълнат от по-големи и по-добри.
Независимо колко специализиран и колко концентриран си мислите че е вашият бизнес, винаги ще се появява конкуренция, която да се опитва да вземе парче от пая. И с нарастваето на броя на хората, които пазаруват онлайн, би било голяма грешка да не се възползвате от този разрастващ се пазар.

Прочети още...

Бързото разпространение на влиянието на интернет и социалната медия поставя много въпроси относно традиционния печат. Някои дори стигнаха до там да питат „Мъртъв ли е печата ?”

 

Прочети още...

1. Изяснете какво целите с този рекламен материал.
Както и с всеки друг рекламен материал, е добре още преди да се пристъпи към неговия дизайн да изясните какво точно искате да постигнете с него.

 

Прочети още...

Подкатегории

SCROLL TO TOP