"Девойко, мари хубава" - kалендар 2017

Докоснете се до магията на българското, почувствайте гордостта, с която красивата българка носи чудното съчетание от багри и очертания, с нашия великолепен календар, представящ автентични носии от различни краища на България. Носията за българина не е само дреха, не е само вещ и символ, тя е свята, като домашният олтар, огнището, земята, хлябът и вярата.

Представяме ви най-българския календар „Девойко, мари, хубава“, който е изпълнен с позитивизъм и усмивки. Нека пазим в сърцата си живи българските корени  и да предаваме традициите и фолклора на нашите деца!

Календарът можете да закупите на нашия е-магазин: www.bulgarianroots.com

Този календар стана възможен благодарение на помощта на пазителите на безценни реликви от Регионален етнографски музей – Пловдив: доц. д-р Ангел Янков, етнолог, Грозделина Георгиева – Саватинова – уредник и Мария Кръстанова - уредник. Благодарим Ви приятели!

Благодарим на момичетата, украсили този календар с младостта, усмивките и сърцата си, туптящи за българското.
Огромни благодарности на всички участници в проекта за всеотдайността и готовността за работа при трудни условия.
Поклон пред вашата красота и благодарности, за това че не забравяте своите Български корени.

Календарът е луксозно издание: пълноцветен печат. Отделните  листи /месеци/ са на 200 гр. гланцова хартия, покрита с лак за запазване свежестта на цветовете.
Върху предната корица има 0.5 мм – 300 мкр кристален астролон, за да предаде на изделието завършен луксозен вид.

А за да има завършен търговски вид, всеки календар се поставя в индивидуална прозрачна опаковка от целофан, позволяваща да се виждат предна и задна корици. На гърба са отпечатани в умален вариант всички страници, а всяка снимка е съпроводена с информация в текстов вид. По този начин, календарът може да бъде „разгледан“ без да се налага неговото разопаковане и разгръщане на отделните страници.

В долната страна на календара е предвидена 4.5 см бяла ивица (продължение на задната корица) която позволява персонално брандиране и поставяне на рекламно послание или корпоративна идентичност.

 

BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 13BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 12BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 11BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 10BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 09BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 08BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 07BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 06BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 05BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 04BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 03BulgarianNationalDress Calendar2017 Page 02

facebook: bulgarianroots

SCROLL TO TOP