В днешно време Интернет е достъпна среда и част от ежедневието на все повече хора – както за бизнес, така и за информираност, а не на последно място и за общуване и забавление.
„Интернет пространството” има статут на медия, която бележи ръст в бюджета на рекламните кампании на все повече фирми.Не е тайна, че „мрежата” придоби възможности - аналогични на телевизията, радиото и пресата. Тя комбинира в себе си изразните средства на всички други - и предлага нещо много повече от тях – мигновена обратна връзка, възможност да общувате с клиентите си - да видите тяхната реакция и оценка веднага. Тъй като броят на потребителите расте с невероятни темпове, Интернет рекламата се превръща в една от основните възможности за популяризиране на фирми, хора, информация или събития.
Ние можем да Ви предложим не само изработката на атрактивен сайт - с възможност за включване на всички аудио визуални средства за комуникация, а и неговото рекламиране и популяризиране в глобалното пространство.

Ще Ви предложим оптимизация на сайта, неговата регистрация в подходящи за дейността Ви други сайтове и създаване на линкове към него.

За регистрация на уеб сайт в най-известните търсачки като Yahoo, Google, MSN, AltaVista , AOL, AllTheWeb, Excite, Lycos, InfoSpace, NBCi, C|Net, Web Crawler и много други, регистрацията се прави ръчно.
Можем да Ви предложим създаване на Google AdWords реклами, които да Ви свържат с нови клиенти в точния момент, когато те търсят Вашия продукт или услуга.

За целта ще създадем за Вас уникален модел, работещ чрез генериране на ключови думи, които да се съчетаят с рекламата и да подпомогнат нейното достигане до целевата Ви аудитория. При това максимално ефективно - с оптимизиран бюджет и добра възвращаемост.
Можем да Ви предложим и организиране на рекламни и PR-кампании, както и цялостни интернет решения, позволяващи достигане на отлични резултати за за кратки срокове. Такава например е разработката на банер реклама на Вашата фирма или продукт и нейното публикуване в специализирани портали, които се посещават от хора от Вашата целева група.

Ще Ви изготвим програма за размяна на линкове със сайтове на Вашите партньори и след анализ ще ви предоставим списък на най-подходящите за целта - с които да обмените препратки. Това е сложен процес, отнемащ повече време, но е съществен инструмент за повишаване на рейтинга на Вашия сайт в търсачките.

Чрез инструменти за мониторинг на посещаемостта на Вашия сайт Ви предоставяме възможност за отчитане на ефективността от интернет маркетинга и реалната възвращаемост на инвестицията Ви.

SCROLL TO TOP