"Богара" ООД, ЕИК 160077098, със седалище и адрес на управление - гр. Пловдив, ул."Пере Тошев" № 107 е рекламна агенция, с богат опит в областта на маркетинга, брандинга, дизайна, фотографията и рекламата. Референцията ни се основава на съвместната ни работа и отлични бизнес отношения с "Богара" ООД, в качеството ни на техен клиент.

 

 

Прочети още...


РЕФЕРЕНЦИЯ

Настоящата референция се издава на фирма "Богара" ООД гр.Пловдив за извършени по Договор от 14.07.2011г."Дизайн, подготовка, отпечатване, доставка и монтаж на рекламни и информационни материали по проект №B1.12.01/14.03.2011 "Валоризация и промотиране на стари в трансграничния регион" финансиран по Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007>>2013 на обща стойност 7614.10лв. без ДДС.
В предмета на доставка са включени следните артикули: билборд, информационна табела, както и следните сувенири: чаши, ключодържатели,магнитчета, тениски, шапки, визитници, щипки за бележки, поставки за чаши,сувенири със статив, кногоразделители, часовници, нож за отваряне на писма.

Прочети още...

Пловдив 4003 ул." Васил Левски " № 12
С рекламна агенция „Богара” - работим вече - 7 години. Преди сме работили с други такива фирми от този бранш - но не можехме да намерим удовлетворение от техните услуги пълноценно - били то в сферата на дизайна или изпълнението, както и обратната връзка при общуването.
С екипа на агенция „Богара” - този проблем не съществува.
При задаване на дадена „задача" или идея - за реклама - във всичките и сфери - било то от визитките - минавайки през покани - рекламни подаръци – светещи реклами - каталози или каквито и нестандартни идеи да са ни хрумвали – които не са свързани пряко с рекламата и дизайна - те винаги са откликвали на нашите виждания и са ги изпълнявали - така както на нас ни се е искало или даже са ни давали полезни съвети - за по- добро реализиране на идеята.

Прочети още...

 

 

 

„Богара”ООД, ЕИК 160077098 със седалище и управление гр. Пловдив, ул. „Пере Тошев” 107 е рекламна агенция с богат опит в областта на маркетинга, брандинга, дизайна, фотографията и рекламата.
Нашата референция се основава на съвместната ни работа с „Богара” в качеството ни на техен клиент.

 

Прочети още...

 

"Christian of Roma Group" ООД е лидер на българския пазар в дистрибуцията на козметични продукти. Рекламна агенция „Богара" ООД е дългогодишен партньор на фирмата, като се занимава изцяло с корпоративната визия на фирмата - изработка на сайт, отпечатване на рекламни материали, дизайн и изготвяне на външна реклама (билбордове), сувенирна реклама и др.

 

Прочети още...

SCROLL TO TOP